El Coneixement és Poder. Em dirigeixo als Dominants novells (no conec si

Escrito por Mony61 El: 16 abril 2018 , categoria El Muro, Visto 686 veces

El Coneixement és Poder.

Em dirigeixo als Dominants novells (no conec si en el cas de les Dommes també es pot aplicar), aquells que han vist la llum i senten l’Ànsia dins seu, però encara no disposen del bagatge de coneixements imprescindible per a la seva aplicació plena en les submises.

Escolteu, no feu cas dels que us diguin que l’imprescindible és el Sentiment, i que l’aplicació ja vindrà al darrera. Tot això és una fal·làcia. És cert que sense Sentiment no hi ha res, però sense Coneixements perdràs tot el glamour natural, i tindràs sort si la submisa objectiu decideix donar-te una oportunitat, potser perquè tens una Personalitat arrasadora, potser perquè ha vist una lluentor inconcreta en els teus ulls, o potser perquè tens un cotxe digne. Ves a saber! L’únic cert és que com no et posis les piles, veuràs morir aquest crio entre els teus braços, i encara et preguntaràs “per què?!”.

Com adquiriràs els Coneixements? Doncs et veuràs obligat a tirar de llibres i pàgines web, i alguns mestres de cordes, mentre tindràs molta cura de no desaprofitar cap ni una de les Experiències que visquis. Tot i que ara em diràs “però com vols que adquireixi Experiències, si encara no disposo dels Coneixements mínims per sessionar?!”. Fillet, aquest post no preveu tants conceptes…

Ja sé que no faràs cas si t’aconsello que abans de generar les primeres experiències, tinguis un bon arsenal inicial de coneixements; al cap i a la fi llançar-nos a la piscina forma part del nostre ADN Dominant. Però sí et diré que després no et sorprenguis de despertar breus rialles entre el cercle de submises, si les teves sessions no estan a l’alçada esperada.

Mony61
A 8 Personas les gusta esto

10 Commentarios para este articulo

 • Lord_of_Souls
  Lord_of_Souls

  El que per a tu és una fal·làcia, per a mi és una realitat molt vàlida… Poder és que no ho veiem, vivim o sentim de la mateixa manera… Per a mi el BDSM no és més que un altre tipus de relació entre dues persones… Les quals s’han de conèixer i aprendre l’un de l’altre… Amb una gran tensió i càrrega sexual… i d’una manera molt peculiar…. però al final, no deixa de ser una relació entre dues persones… Per el que, per a mi, està per davant el sentit comú, la confiança i el coneixement, sobre l’altra persona.
  No tinc un bon cotxe, ni molta xarrera… (personalitat em sobra), però estic convençut que qui sa posat en les meves mans, tant ara, sense necessitat de dir quanta experiència tinc o que sé fer o quants anys porto, com la que s’hi va posar en els meus inicis, o va fer perquè em coneixia i confiava en mi…
  Jo vaig començar en això sol… Sense conèixer de l’existència de més gent com jo, ni d’una comunitat… Sense haver llegit mai res sobre el tema… I t’asseguro que les meves primeres experiències van ser delicioses i no vaig perdre “el glamour” en cap moment…. Qüestió de sentit comú, soposo. Conèixer bé l’altra part…. els seus gestos, expressions, el que li agrada o no, els seus límits, o fins i tot improvisant, pots adonar ten per les reaccions de si vas bé o no…. Poder és que sóc més mental, que físic o tècnic….
  Evidentment, amb el temps, s’agafa experiència i s’aprèn, però per a mi és molt més important conèixer bé a l’altra persona, i per això no serveix la pràctica ni hi ha manuals ni cursets, ja que cada persona és un món. Saber que estàs amb una persona amb sentit comú, responsable i fins i tot “protectora”. El caràcter i les sensacions, la part instintiva o la intel·ligència, és a dir, la personalitat d’una persona, no és una qüestió de temps i per a mi, és primordial i molt més important que l’experiència o la pràctica.
  De fet fins i tot, m’atreviria a dir, que les millors relacions, són aquelles que formen dues persones que es coneixen com a tal… sense BDSM, del món vainilla… i ho descobreixen junts…. diria que són les més pures, sentides i amb un punt romàntic… Al final, tot és mental… Per molt físic que sigui, l’atracció es cap a la persona i cap a la mà que aguanta una fusta…. i no cap a la fusta.
  I sobre llegir… està molt bé informar-se, però crec que està molt bé que cadascú tingui la seva pròpia idea del BDSM o del que vol viure o de com ho vol viure… I de tant en tant, el fet de llegir massa ens fa perdre la perspectiva o la nostra essència inicial… També hi ha moltíssima informació que no serveix de res o que no tens per què compartir (i menys practicar)… Al final, la relació hauria d’acabar sent “el món” que es crea entre les dues parts….En la que gaudeixin les dues parts… Independentment de si existeix un contracte de submissió, la definició de Amo o Dominant, o el típic de…. “un buen Amo debe” o… “una buena sumisa ha de”. Al final, per a mi, és qüestió d’afinitat i sentit comú.

 • llum_i_foscor
  llum_i_foscor

  És el peix que es mossega la cua…

  Com adquireix pràctica un Dom si la sumi (generalment) prefereix un Dom que ja té experiència?

  Ànimes caritatives? Professionals?

 • Nireo
  Nireo

  Para mi todo se reduce a dos tipos de personas: los que se han informado a conciencia y los que no. No importa sin son un rol u otro.
  La verdad que es admirable cuando te encuentras personas que llevan un año estudiando, leyendo e informándose antes de interactuar con nadie.
  Si, admirable, especialmente cuando vivimos en una sociedad De consumo rápido.

  Buen aporte, gracias Mony61

  • Mony61
   Mony61

   Cierto es que en esta sociedad que vivimos resulta casi imposible establecer relaciones duraderas, ya que aquello que se obtiene sin esfuerzo no resulta valorado y cuesta muy poco apartarlo y olvidarlo a la mínima dificultad.

   En cambio cuando te has trabajado la interacción, con dedicación y documentándote, sube el valor de la relación y estás más preparado para luchar por ella y defenderla por duros que sean los avatares.

 • carlossumi
  carlossumi

  Buen post Mony61 que no es válido sólo para dominantes sino también para sumisos y sumisas. Es importante, como bien comentas, construir conocimiento pero también modelos mentales de actitudes y aptitudes. La sexualidad en bdsm debe ir en sintonía con sus conocimientos y modelos mentales construídos. Solo de este modo se alcanza nivel y autenticidad.

  • Mony61
   Mony61

   No he inclòs submisos ni submises en l’equació, pel meu desconeixement al respecte, tot i que intueixo que també és molt necessària la formació en qualsevol rol per tal de, com molt bé dius, gaudir-ne plenament.

 • Shio
  Shio

  Añade implicación al cóctel, por favor 😉

  Que no sean Cristianos Ronaldos de la fusta, que miren más allá de ellos mismos.

  Eso también ayuda.

  Gracias Mony

  • Mony61
   Mony61

   Implicación en procurar por ambas personas… Sí, también debe ser deseable, y hasta imprescindible en el “Manual del buen Dom” (Sant Jordi 2018 edition).

   En este nuestro mundillo el narcisismo debe ser entendido como otro tipo más de masturbación, sin trascendencia.

 • nS_
  sumisaNS

  Gran consejo Mony. También están los que dicen buscar sumisa pero eso les queda muy grande y tenerla aún más, porque lo que buscan es simplemente sesiones aisladas para cuando les pica. Que más de uno se cree que practicando sin los conocimientos que comentas, ya serán Amos supremos. La mezcla de lo que cada cual lleva dentro y el saber, es base fundamental.

  • Mony61
   Mony61

   Ah, el Ego…

   Empecé mi vida pública en el mundo bedesemero como picador, sin buscar nada, pero sin negarme a nada que pudiera encontrar. Es decir, sin andar con cien ojos, pero sin cerrarlos.

   Según cuentan mis comentarios de entonces, me veía a mí mismo encantado de aprender cosas nuevas cada día, con los poros abiertos a las nuevas y cautivadoras experiencias… y sin los Conocimientos necesarios para absorber la enorme responsabilidad que supondría tener una sumisa en propiedad.

   Siempre y a diario, cualquier Dom que se precie, cuando las luces se apagan y en la soledad de su camastro, debe encontrarse consigo mismo y poner las cartas sobre el tapete dilucidando en què ha mejorado su propia vida, y la vida de los demás, empezando por las personas que dependen de Él. Y según los flecos que queden activos, formular acto de convicción de empezar a solucionarlos tan pronto el Sol lance sus primeros rayos por el horizonte.

Escribe un comentario

Te sugerimos por el bien de la comunidad, que en tu comentario no busques postureos, protagonismo, ni críticas destructivas, intentado aportar , ser conciso y siguiendo la línea del post, para no confundir al lector

Acepto guardar mis datos en esta web

Bdsm Barcelona no se hace responsable de la opinion vertida en este artículo. Cada autor es el responsable exclusivo de las opiniones vertidas en sus articulos

que estas buscando?

Utiliza el formulario de abajo para buscar en este sitio:

Todavía no encuentras lo que estás buscando? Deja un comentario en un post o pónte en contacto con nosotros para que podamos ayudarte!

Blogroll

Paginas web recomendadas...

Normas de la web

Politica de privacidad

Archives

Todas las entradas...