Bones Festes

Escrito por estigia El: 26 diciembre 2018 , categoria Articulos, Visto 1343 veces

Aprofito aquesta felicitació de festes per a tots/es i preguntar-vos com compagineu la vida familiar amb la vida bdsm. Personalment, em sento desubicada.

Agrairia respostes sinceres, sensates i educades. No jutjo a ningú i no vull que ningú em jutgi. Gràcies de tot cor per endavant als que així ho feu.

BONES FESTES I MILLOR ANY NOU!!!

estigia


14 Commentarios para este articulo

 • estigia
  estigia

  Me parece genial Merterss pero creo q éste no seria el lugar más indicado.
  Tal vez en tu muro o perfil. Suerte!

 • Mertersss
  Mertersss

  Hola buenas! Soy amo de 28 años, hace unos meses termine la relación que mantenía con mi esclava desde hace unos años, ahora busco una nueva pareja ( o amiga de momento jaja) para establecer una relación amo esclava/sumisa. Me gustaría encontrar una mujer de entre 30 y 45 años que sea obediente y que tenga verdadera devoción por complacer a su amo. Me gustan las mujeres de todos los tamaños.

 • celtia

  Feliz año estigia..y con respecto a tu pregunta,todo depende de tu situación personal,por mi experiencia te puedo decir que no es fácil,pero se consigue dando a cada cosa su valor y su espacio y sobre todo su tiempo,y personalmente a mi me valió mucho saber distinguir el lugar que ocupaba cada parcela de mi vida

 • radius
  radius

  Em sento identificat amb la teva desubicació. No ho comparteixo a la meva vida habitual perquè no ho sento possible ni em motiva. Per a mi és un espai privat i reservat que només puc compartir amb qui ho senti així.

 • abril_
  abril_

  Bones festes a tothom… Als que tinc el plaer de coneixer I al que no Conec…
  Pero amb una mica de distinció, Als que conec molts petons.. Bona entrada d’any per tots

 • estigia
  estigia

  Plenament d acord Sr_D. Gràcies per comentar.

 • Sr_D
  Sr_D

  Suposo que ha d’haver-hi de tot a la vinya del senyor, jajajaja!
  Hi ha qui té sort i viuen el BDSM en família, i qui ho té amagat de tot, fins i tot dels amics…
  Però penso que l’important és la sinceritat amb la persona que tens la relació BDSM i el respecte vers al que sàpigues o vegis per part dels altres!

 • Selenedenit

  Clar que si , tot arribarà de forma natural i en el moment que tu decideixis. Bones Festes !!!

 • estigia
  estigia

  Gràcies Selene, em serveix. Per descomptat q si.
  Tot i que jo hi excloc entorn quotidià;em cal fer-ho. Potser d aquí ve algun creuament o flash inesperat. Ja m’agradaria poder ho viure com tu però cadascú té les seves circumstàncies.
  Gràcies.

 • Selenedenit

  Jo més que compaginar el que faig és no barrejar.
  La majoria d’amics i els meus fills ho saben i no ho amago però tampoc ho barrejo.
  A excepció de la meva parella i lligador que sí que ha tingut relació amb ells i hem conviscut , vacances etc ,el reste de persones que conec d’aquest món no.
  Conservo el meu grup de amics de muntanya, de feina etc i els hi dedico el seu temps , però crec que és millor no barrejar ho.
  Cada cosa al seu lloc.
  Espero que la meva opinió et serveixi 😉

 • carlossumi
  carlossumi

  No sé que necessites estignia però jo no he dit res de ser discret. Únicament naturalitat

 • estigia
  estigia

  Amb naturalitat i també discreció, evidentment carlossumi.
  No necessito evidenciar, ni competir, ni demostrar res. Res de res. Només em cal viure ho.

  Respecte al que comenta el Sr Phobos, res a discrepar. Però m ha fet pensar en el que em va comentar un altre Dom per aqui: que ell ho havia viscut compartimentat; es a dir, sense barrejar temps, espais o, fins i tot, coneguts. Em va semblar una bona descripció gràfica i ara m ho aplico. Bé, ho intento.
  Sempre, sempre i sempre aprenent.

 • Phobos
  Phobos

  Com la resta de coses de la vida. Algunes són més fàcils de compaginar, altres més complicades. Personalment (i aquí cadascú crec que és un món) ho compagino (o intento compaginar) com altres aficions i coses que m’agraden. Cal trobar un temps i uns espais (cosa no sempre fàcil) i si, en el meu cas no és tan senzill com agafar la bicicleta i carretera amunt, però si es busquen, es troben aquests espais i aquest temps

 • carlossumi
  carlossumi

  Amb naturalitat. Ho sap qui pot saber-ho i no ho saben els altres. Perquè siga així, és imprescindible una bona comunicació dominant submís.

Bdsm Barcelona no se hace responsable de la opinion vertida en este artículo. Cada autor es el responsable exclusivo de las opiniones vertidas en sus articulos

que estas buscando?

Utiliza el formulario de abajo para buscar en este sitio:

Todavía no encuentras lo que estás buscando? Deja un comentario en un post o pónte en contacto con nosotros para que podamos ayudarte!

Blogroll

Paginas web recomendadas...

Normas de la web

Politica de privacidad

Archives

Todas las entradas...