Bones Festes

Escrito por estigia El: 26 diciembre 2018 , categoria Artículos, Visto 1490 veces

Aprofito aquesta felicitació de festes per a tots/es i preguntar-vos com compagineu la vida familiar amb la vida bdsm. Personalment, em sento desubicada.

Agrairia respostes sinceres, sensates i educades. No jutjo a ningú i no vull que ningú em jutgi. Gràcies de tot cor per endavant als que així ho feu.

BONES FESTES I MILLOR ANY NOU!!!  switch estigia
  22 enero, 2019

  Me parece genial Merterss pero creo q éste no seria el lugar más indicado. Tal vez en tu muro o perfil. Suerte!


   Amo Mertersss
   22 enero, 2019

   Hola buenas! Soy amo de 28 años, hace unos meses termine la relación que mantenía con mi esclava desde hace unos años, ahora busco una nueva pareja ( o amiga de momento jaja) para establecer una relación amo esclava/sumisa. Me gustaría encontrar una mujer de entre 30 y 45 años que sea obediente y que tenga verdadera devoción por complacer a su amo. Me gustan las mujeres de todos los tamaños.


    celtia
    9 enero, 2019

    Feliz año estigia..y con respecto a tu pregunta,todo depende de tu situación personal,por mi experiencia te puedo decir que no es fácil,pero se consigue dando a cada cosa su valor y su espacio y sobre todo su tiempo,y personalmente a mi me valió mucho saber distinguir el lugar que ocupaba cada parcela de mi vida


     sumiso radius
     9 enero, 2019

     Em sento identificat amb la teva desubicació. No ho comparteixo a la meva vida habitual perquè no ho sento possible ni em motiva. Per a mi és un espai privat i reservat que només puc compartir amb qui ho senti així.


      sumisa abril_
      31 diciembre, 2018

      Bones festes a tothom... Als que tinc el plaer de coneixer I al que no Conec... Pero amb una mica de distinció, Als que conec molts petons.. Bona entrada d'any per tots


       switch estigia
       30 diciembre, 2018

       Plenament d acord Sr_D. Gràcies per comentar.


        Suposo que ha d'haver-hi de tot a la vinya del senyor, jajajaja! Hi ha qui té sort i viuen el BDSM en família, i qui ho té amagat de tot, fins i tot dels amics... Però penso que l'important és la sinceritat amb la persona que tens la relació BDSM i el respecte vers al que sàpigues o vegis per part dels altres!


         Selenedenit
         29 diciembre, 2018

         Clar que si , tot arribarà de forma natural i en el moment que tu decideixis. Bones Festes !!!


          switch estigia
          29 diciembre, 2018

          Gràcies Selene, em serveix. Per descomptat q si. Tot i que jo hi excloc entorn quotidià;em cal fer-ho. Potser d aquí ve algun creuament o flash inesperat. Ja m'agradaria poder ho viure com tu però cadascú té les seves circumstàncies. Gràcies.


           Selenedenit
           29 diciembre, 2018

           Jo més que compaginar el que faig és no barrejar. La majoria d'amics i els meus fills ho saben i no ho amago però tampoc ho barrejo. A excepció de la meva parella i lligador que sí que ha tingut relació amb ells i hem conviscut , vacances etc ,el reste de persones que conec d'aquest món no. Conservo el meu grup de amics de muntanya, de feina etc i els hi dedico el seu temps , però crec que és millor no barrejar ho. Cada cosa al seu lloc. Espero que la meva opinió et serveixi ;-)


            sumiso carlossumi
            27 diciembre, 2018

            No sé que necessites estignia però jo no he dit res de ser discret. Únicament naturalitat


             switch estigia
             27 diciembre, 2018

             Amb naturalitat i també discreció, evidentment carlossumi. No necessito evidenciar, ni competir, ni demostrar res. Res de res. Només em cal viure ho. Respecte al que comenta el Sr Phobos, res a discrepar. Però m ha fet pensar en el que em va comentar un altre Dom per aqui: que ell ho havia viscut compartimentat; es a dir, sense barrejar temps, espais o, fins i tot, coneguts. Em va semblar una bona descripció gràfica i ara m ho aplico. Bé, ho intento. Sempre, sempre i sempre aprenent.


              Dom Phobos
              26 diciembre, 2018

              Com la resta de coses de la vida. Algunes són més fàcils de compaginar, altres més complicades. Personalment (i aquí cadascú crec que és un món) ho compagino (o intento compaginar) com altres aficions i coses que m'agraden. Cal trobar un temps i uns espais (cosa no sempre fàcil) i si, en el meu cas no és tan senzill com agafar la bicicleta i carretera amunt, però si es busquen, es troben aquests espais i aquest temps


               sumiso carlossumi
               26 diciembre, 2018

               Amb naturalitat. Ho sap qui pot saber-ho i no ho saben els altres. Perquè siga així, és imprescindible una bona comunicació dominant submís.


               Para poner un comentario , tienes que registrarte

Bdsm Barcelona no se hace responsable de la opinion vertida en este artículo. Cada autor es el responsable exclusivo de las opiniones vertidas en sus articulos